top of page

Lyst til å bidra med

det du kan best?

I Oslo har vi i Utdanningshjelpen flere arbeidsgrupper som er ansvarlige for å drifte organisasjonen. Alt fra rekruttering av nye medlemmer, økonomi og regnskap, dugnadsarbeid og publisering på sosiale medier. Å jobbe i en av våre arbeidsgrupper vil ikke bare gi deg masse erfaring du kan ta med deg på din CV, det vil også bidra til en personlig utvikling.

 

Du vil her finne mer informasjon om de ulike arbeidsgruppene. Dersom du har kunnskap og engasjement du ønsker å bidra med er det bare å ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg.

I tillegg til arbeidsgruppene har vi alltid behov for samarbeidspartnere og ambassadører. Mer informasjon om det vil du også finne her på denne siden.

Arbeidsgruppene

Arbeidsgruppen

HR

Ansvarlige for å ivareta frivillige og ansatte, og for å rekruttere nye ildsjeler.  Arbeidsoppgaver kan være å opprette stillingsannonser, være til stede/utføre intervjuer og oppfølging.

Kommunikasjon

Ansvarlige for alle former for kommunikasjon, hovedsakelig digital markedsføring. Innebærer blant annet arbeid med nettside, nyhetsbrev, presentasjoner, sosiale medier og mer.

Søknad og rapportering

Ansvarlige for å lage både interne og eksterne rapporter, skrive søknader for økonomisk støtte og for samarbeid med enkeltpersoner og bedrifter. Trenger personer som liker å skrive store tekster, og som gjerne har kunnskap om økonomi og statistikk.

Dugnad og arrangement

Ansvarlige for å finne nye arrangementer og opprettholde kontakt med oppdragsgivere. 

I samarbeid med kommunikasjon og HR legger denne gruppen ut informasjon og kommuniserer med frivillige. Er også ansvarlige for å arrangere workshops og sosiale sammenkomster.

Samarbeidspartnere og ambassadører

Samarbeid og ambassadør

Ambassadør

Organisasjonen har i en rekke år hatt flere ulike ambassadører. Under VM i 2012 skapte Bjørn Dæhlie og Philip Boit muligheter for utdanning da de sammen med organisasjonen gikk Birken. Ved å gjøre nettopp det de liker best, å gå på ski, skapte de samtidig muligheter for oss. Vinteren 2018 arrangerte vi en konsert med vår ne UH-ambassadør JÆGER. Hvis du er interessert i å bli ambassadør er det bare å ta kontakt.

Samarbeidspartner

Både bedrifter, atleter, kunstnere og andre har vært og er samarbeidspartnere med Utdanningshjelpen. Dersom du ønsker å bli samarbeidspartnere vil det ikke koste deg stort - kanskje bare litt av tiden din, møterommet ditt eller annet. Vi kan også stille opp med frivillige til dine arrangement. 

Lyst til å jobbe som frivillig hos oss?
 
Eller bli samarbeidspartner eller ambassadør? 
Fyll ut skjema

Takk! Din melding er blitt sendt!

bottom of page