top of page

Bli involvert

Gjør det du liker best, samtidig som du støtter utdanning og utvikling

Det finnes mange måter å bidra på. Du trenger ikke være statsviter, samfunnsviter, jurist, lege eller rik for å bidra til å gi andre en utdanning. Utdanningshjelpen har forskjellige arbeidsgrupperambassadører, og andre måter å bidra på. 

AMBASSADØR

Våre ambassadører har vært alt fra artister, skiløpere, bloggere og kunstnere, selvsagt med mer! 

Det er bare fantasien som setter begrensninger for hvordan du kan delta. Les mer og send oss en mail, da vel! 

Vi har bruk for de som kan stille opp ofte, i blant og en sjelden gang. 

Delta når det måtte passe deg! Meld deg på her!

ILDSJELER

Har du lyst å ha en fast rolle innad i organisasjonen? Selv om du kan bidra en sjelden gang eller ofte - så har vi bruk for deg! Les mer om forskjellige arbeidsgrupper! Eller se på om UH-ambassadør kan være noe for deg!

Vi ser hele tiden etter nye samarbeidspartnere, og det trenger ikke koste deg stort heller! Kanskje har du et møterom til disposisjon for en av våre mange arrangementer, utstyr å låne bort til en konsert eller lignende. Send oss en mail og prat med oss om hvordan du eller din bedrift kan bidra!

SAMARBEIDPARTNER

ARRANGEMENT?

Har du et arrangement du organiserer eller ønsker hjelp til å organisere? Utdanningshjelpen har lang erfaring med å arrangere arrangementer. Vi har også frivillige som kan stille opp på ditt arrangement! Send oss en mail - så tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe hverandre med!

DONERE

Du kan også enkelt involvere deg med å gi en donasjon via VIPPS, vår paypall-tjeneste eller ved å overføre. Har du lyst å støtte et spesielt problem - ikke noe problem, det er bare å notere det så blir pengene øremerket ønsket prosjekt

BLI FRIVILLIG

Delta når det måtte passe deg, og legg til erfaringen på CV'en. Vi trenger alltid frivillige til for eksempel dugnader, eller arrangementer som konserter, festivaler og mye mer.  

Dersom du tipper litt eller ofte, så hjelper det våre elever mye - og det koster deg ingenting! Link din tippe-konto hos Norsk Tipping til oss.  

BIDRA GJENNOM TIPPING

Slik kan du bli involvert
Meld deg som frivillig
Meld deg som frivillig

Thanks! Message sent.

bottom of page