DSC_0446_edited.jpg
Line separator

BIDRA

Det finnes mange måter å bidra på i Utdanningshjelpen, både med tid og finansielle bidrag. Vi trenger alltid frivillige til dugnader og andre arrangement, og har alltid behov for kompetanse og engasjement innad i organisasjonen. Du kan også gi et finansielt bidrag, eller være samarbeidspartner.

Jobbe i organisasjonen og
få erfaring på din cv

Vi trenger alltid kloke hoder til organisasjonen, og har flere arbeidsgrupper man kan søke seg til: 

  • Dugnad og arrangement

  • Kommunikasjon

  • HR

  • Søknad og rapportering (økonomi)

Ved å jobbe hos oss får du muligheten til å bygge videre på din kompetanse, og få verdifull erfaring som bygger opp din CV. Du kan lære deg administrasjon, design, arrangering av event og mer. 

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i prat med oss om de ulike gruppene. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Valgfritt beløp

Hvert bidrag gjør en forskjell, uansett beløp. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å gi, og du blir ikke bundet til å gi mer enn en gang. Dersom du ønsker å støtte oss med månedlige beløp, så ta kontakt

Øremerk ditt bidrag

Dersom du ønsker å gi et bidrag til et spesifikt av våre prosjektland kan du øremerke ditt bidrag med navnet på landet. Da er du sikret at ditt bidrag går til akkurat det prosjektet du ønsker.

Sikkert

Utdanningshjelpen's arbeid er drevet av frivillig arbeidskraft. Det er ingen i organisasjonen som tar ut godtgjørelse, uansett hvor mye vi jobber. Du er derfor sikret at ditt bidrag går til organisasjonens formål. Vi har også rutiner på hvordan vi skal kvalitetssikre at pengene går dit de skal.

STØTT OSS

Alle bidrag settes stor pris på, uansett størrelse. Du kan også øremerke bidraget til et av prosjektene dersom du ønsker det.

Frivillig arbeid

Dersom du ønsker å jobbe som frivillig på en dugnad eller arrangement, fyll ut kontaktskjemaet lenger ned på siden.

Samarbeid

Vi ser alltid etter samarbeidspartnere, og det trenger ikke koste deg stort. Kanskje har du et møterom til disposisjon, eller utsyr til konserter og lignende som kan lånes? Send oss gjerne en mail om hvordan din bedrift kan bidra.