Vår Historie

2006

Sammen med fem medstudenter og en lærer fra Fredtun Folkehøgskole startet Felix Osok organisasjonen Utdanningshjelpen 21. oktober 2006.

1.

Grunnmuren legges:

Etter oppstart får organisasjonen etter hvert flere arbeidsgrupper, en bredere struktur og flere prosjekt-land med årene. Hvert av prosjektlandene får en prosjektleder, og en eller flere lokale støttepersoner. Dette for å kunne følge opp hver enkelt elev som mottar støtte.

2.

Første prosjekt opprettes: 

Visjonen er klar, Utdanningshjelpen skal jobbe for at utdanning blir en menneskerett gjennom å gi flere muligheten til utdanning. Og med denne visjonen blir Kenya organisasjonens første prosjekt-land. Denne visjonen arbeider vi fortsatt etter i dag, og Kenya er fortsatt et av våre prosjektland.

3.

Våre første ambassadører - Boit og Dæhlie skaper muligheter: 

Under VM i 2011 møter Felix den engasjerte Philip Boit, og året etter skaper Boit sammen med Bjørn Dæhlie muligheter for utdanning som stolte ambassadører for Utdanningshjelpen. 

4.

Nye frivillige:

Da flere av de frivillige som hadde vært med fra start ønsker å gå nye veier med jobb og familie, begynner det nye frivillige i Utdanningshjelpen. De setter i gang arbeidet med å modernisere organisasjonen 

5.

Veien videre: 

De siste årene har organisasjonen jobbet med å følge nåværende elever til mål, hvor noen av dem jobber hardt for å fullføre sin høyere utdanning. For å kunne fortsette å støtte nåværende og etter hvert nye elever, jobber organisasjonen også i dag med å holde seg oppdatert på utviklingen innen den digitale verden. 

E-post:

​​post@utdanningshjelpen.no

Kontakt

Vår facebook side: 

  • Grey Facebook Icon

Organisasjonsnummer:

 

990495769

Utdanningshjelpen er godkjent av: 

ik-stempel-transparent.png

Oslo, Norge