Logo
thumbnail_palestina cecilie.jpg

PALESTINA

Frihetsberøvelse hindrer utdanning

Palestina

Bakgrunn for prosjektet

Avsluttet

Palestina prosjektet ble avsluttet av flere årsaker, men det er første gang at konflikt har hindret at Utdanningshjelpen kan garantere skolegang. 

 

Dette er et reelt problem nettopp fordi vi skal kunne garantere ovenfor våre bidragsytere at elevene og studentene vi støtter møter opp på skolen. På grunn av stadig flere murer og innreiseforbud ble dette umulig for oss å garantere i Palestina

Håp

Håp

Til tross for utfordringer har Kenya flere av Øst-Afrikas beste aviser, slik som The Standard og The Nation, som ofte kritiserer regjeringen og tar opp korrupsjonssaker. Og når vi ser elevene vi støtter trosse livsutfordringer og fullføre skolegangen sin, vet vi at det er et finnes mye håp for den nye generasjonen. Kenya har et nasjonalt motto; "Harambee", som betyr "La oss arbeide samlet". Dét er akkurat det vi og alle våre frivillige skal fortsette å gjøre i årene som kommer. 

 

støtt oss

Vi er svært takknemlige for alle bidrag, og du som giver kan være sikker på at ditt bidrag går til utdanningsstøtte til elevene vi støtter. Du kan støtte oss enten via vår PayPal, Vipps, eller til vårt kontonummer.

kontakt 

+47 40 67 35 07

informasjon
sertifikater
ik-stempel-transparent.png
Følg oss

Copyright © 2010 - 2021, Alle rettigheter reservert. Org nr: 990495769