Logo

Gi en julegave som skaper muligheter

Oppdatert: feb. 18

Det er første søndag i advent, og mange av oss har begynt eller skal snart begynne med julegavene. Hva med å gi en julegave som er med på å skape muligheter for barn og unge?


Det er nå bare 23 dager igjen til julaften, og julegaver skal handles. De kommer i mange varianter og fasonger, alt fra en faktisk ting til en opplevelse. Men hva med å gi en julegave som er med på å skape muligheter for barn og unge? Hva med å gi en julegave som bidrar til kunnskap og selvrealisering?


Elevene vi støtter i Kenya, Ghana og Mosambik jobber alle hardt på skolen for å kunne oppnå de mulighetene de ønsker. Og ikke bare er det de lærer med på å gjøre at de selv får flere muligheter, det bidrar også til samfunnet rundt dem. Ved å gi et bidrag gir du dermed et bidrag til elevenes fremtid, med andre ord en julegave som skaper muligheter.54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

støtt oss

Vi er svært takknemlige for alle bidrag, og du som giver kan være sikker på at ditt bidrag går til utdanningsstøtte til elevene vi støtter. Du kan støtte oss enten via vår PayPal, Vipps, eller til vårt kontonummer.

kontakt 

+47 40 67 35 07

informasjon
sertifikater
ik-stempel-transparent.png
Følg oss

Copyright © 2010 - 2021, Alle rettigheter reservert. Org nr: 990495769