top of page

Takk for innsatsen under årets Melafestival!I likhet med tidligere år var Utdanningshjelpen på plass på Melafestivalen i 2019 også. Vi stilte med både de som jobber fast som frivillige i Utdanningshjelpen, og frivillige som stilte opp sammen med oss. Arbeidsoppgavene og inntrykkene var mange, blant annet var en i Utdanningshjelpen teamleder for greenroom, som da går ut på å passe på at artistene som skal opptre har fått alt de har bestilt før og etter at de har vært på scenen.


En av de andre i Utdanningshjelpen var teamleder for miljø, og hun og hennes team var ansvarlige for å holde områdene rene. Andre frivillige jobbet også blant annet med renhold, matservering til frivillige og mer. Mens de jobbet fikk de smake på mye god mat, og se mange spennende opptredener.


Vi ønsker å takke alle som stilte som frivillige sammen med oss i år, og alle som bidro til å samle frivillige. Vi vil også takke alle som jobber i Utdanningshjelpen fast som frivillig for deres innsats. Og takk til Melafestivalen for en super festival i år også!
Lurer du på hvordan du kan melde deg som frivillig til våre arrangement? Eller begynne å jobbe fast som frivillig i Utdanningshjelpen med for eksempel kommunikasjon eller dugnadsarrangering? Les mer her.

53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page