Personvern

Slik behandler Utdanningshjelpen dine personligeopplysninger

På denne siden finner du mer informasjon om hvordan Utdanningshjelpen ivaretar dine personlige opplysninger, og hvilke rettigheter du har i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Hvis du har flere spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt med oss på mail: 

post@utdanningshjelpen.no

Vi jobber med å registrere personvernombud.

 

Behandlingsansvar

Utdanningshjelpen er behandlingsansvarlig for personopplysninger.

Disse opplysningene behandler vi

Utdanningshjelpen behandler personopplysninger om frivillige, givere og de som ønsker å motta informasjon fra oss via nyhetsbrev. Vi ber hovedsakelig om navn og epostadresse, og noen ganger telefonnummer. Opplysningene brukes kun for å kommunisere med deg som frivillig eller giver i Utdanningshjelpen. 

All behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.

Samarbeid med andre

Utdanningshjelpen bruker følgende databehandlere: 

  • Wix - leverandør av nettsideløsning og email markedsføring

  • Paypayl - leverandør av giverløsning 

  • Google Analytics - leverandør av statistikk og analyse

Lagring 

Vi lagrer din informasjon så lenge det er nødvendig for formålet, noe som betyr at informasjonen slettes dersom en avtale er oppfylt og anses som ferdig. 

Dine rettigheter

Du har rett til å vite hvilke opplysninger vi behandler om deg, og her finner du en kortfattet versjon av dine rettigheter. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Kontaktinformasjon finner du øverst på denne siden. Mer informasjon om dine rettigheter finner du på Datatilsynet sin nettside.​

Rett til innsyn

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi behandler om deg. Dette er helt kostnadsfritt, og det er bare å kontakte oss. 

Rett til retting

Du har rett til å når som helst kreve at opplysningene om deg rettes opp dersom de er feil eller ufullstendige. Dette gjør du ved å ta kontakt med oss.

Rett til sletting

Du kan når som helst kreve å bli slettet fra våre lister/systemer, og vi vil dermed slette alle opplysningene vi har om deg. Dette gjør du ved å kontakte oss.

Rett til å reservere deg mot direkte markedsføring

Du har rett til å reservere deg mot direkte markedsføring, og kreve at vi ikke bruker dine opplysninger til det. Dette gjør du ved å kontakte oss.

Rett til begrense eller protestere mot behandling

Under noen omstendigheter kan du kreve at vi begrenser behandlingen av personopplysninger om deg, eller protestere mot behandlingen av opplysninger.

Dette gjør du ved å kontakte oss.

Rett til dataportabilitet 

Under noen omstendigheter kan du kreve å motta personopplysninge vi har om deg i et vanlig og maskinlesbart format. Du kan også be om at disse overføres til andre.

Rett til å klage

Dersom du føler at vi ikke har behandlet dine personopplysninger riktig har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du tar det med oss først, men dersom du ønsker å klage finner du mer informasjon om det på Datatilsynet sine sider.

Når du kontakter oss

Dersom du kontakter oss for noen av punktene ovenfor vil vi be om informasjon som kan bekrefte at det er deg, slik at ingen andre får tilgang på de opplysningene du har hos oss.

Bruk av cookies

Utdanningshjelpen bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi en bedre brukeropplevelse, og for å forbedre våre tjenester. Dette er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, og som gjør at vi kan gi deg bedre tilpasset innhold.

 

Foreløpig er vi i oppstartsfasen med dette. 

Ved å besøke våre nettsider samtykker du til bruk av cookies. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke godtas. Mer informasjon om dette finner du på nettvett.no

Utdanningshjelpen kontakt

Epost: post@utdanningshjelpen.no

Organisasjonsnummer: 990495769

E-post:

​​post@utdanningshjelpen.no

Kontakt

Vår facebook side: 

  • Grey Facebook Icon

Organisasjonsnummer:

 

990495769

Utdanningshjelpen er godkjent av: 

ik-stempel-transparent.png

Oslo, Norge